Meijän tarinointi

Täältä se tarina lähti. Koitelista kallioilla istuskellessa muutaman kaveruksen seurueessa. Siitä se synty tämmönen brändi. Kesän aurinko paisto lämpimästi Koitelin kallioiden yllä, kun istuttiin siellä mietteissämme.
Oltiin aina tunnettu jottain vetoa luontoon ja erityisesti näihin kallioihin, jotka on kuin toinen koti. Katellessa maisemaa yli joen tunnettiin inspiraation virtaavan niinku tuo jokikin. Ei me hirviän luovia sieluja olla oltu, eikä ees rakasteltu piirtämistä. Istuessa siellä kalliolla alettiin piirtään silti ilmaan ensimmäisiä luonnoksia uudesta brändistä, joka kypsyi mielen syvyyksissä sitten aikansa.  Yhtenä päivänä alettiin ja päätettiin tehä siitä totta. Alettiin sitte suunnittellee vaatteita. Tässä sitä nyt sitten ollaan.
Työskenneltiin meleko ahkerasti uuen brändin parissa, enemmän kun oltiin ees aateltu. Brändi herätti kiinnostusta ja saatiin aika paljon yhteydenottoja heti alkuun. Vaan ei tämä ollu pelkkää ruusuilla tanssimista. On kohattu vastoinkäymisiä ja epäröintiä matkalla, mutta takaiskuthan vaan vahvisti päätöstä jatkaa ja suunnata toimintaa.
Matka se vain jatkuu!